Зрадниця Лобода раптово заговорила українською мовою в ефірі росТБ (відео)

Росіян не порадував той факт, що на федеральному каналі звучить не їхня рідна мова.
Світлана Лобода. Фото: Главред.

Українська співачка-зрадниця Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, здивувала шанувальників розмовою українською мовою в ефірі російського ТБ. Вона заговорила рідною мовою під час шоу "Голос.діти", де працює у журі, передають Патріоти України.

Лобода під час ефіру говорила з російською співачкою Пелагєєю про виступ учасника і раптово висловила свою думку українською. "Але це ж було дуже гарно", – сказала вона, через що викликала ажіотаж у коментарях.

Українська аудиторія зраділа, що на росТБ зазвучала українська мова, а співачку похвалили за це.

"Дуже мило говориш українською", "Рідна мова", "Ваша українська дуже гарна", "Браво Світлано, треба, щоб якомога частіше наша рідна мова звучала на ОРТ та інших росТБ", "Прекрасна українська", – зазначили фоловери.

Однак не всі розділили такий запал. Наприклад, росіян не порадував той факт, що на федеральному каналі звучить не їхня рідна мова: "Думаю, на федеральному каналі потрібно говорити російською мовою".

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...