"Ця музика буде вічною": "Машина часу" представила нову пісню (відео)

Користувачі мережі в захопленні від нової відеороботи великого друга України Андрія Макаревича.

Андрій Макаревич. Фото: ria.ru.

Прославлений рок-колектив "Машина часу", лідером якого є відомий музикант Андрій Макаревич, презентував в мережі нове душевне відео до композиції "Однажды" з останнього альбому "Ви", що вийшов в травні 2016- го року. Музиканти поділилися новим роликом на офіційному каналі "Машини" в YouTube, повідомляють Патріоти України.

У мережі відзначають чудову роботу колективу і режисера Михайла Сегала. Учасники групи не тільки виконали композицію, але і стали акторами забавної осінньої історії, що увійшла в сюжет музичного відео.

"Кліп пісні "Однажды" з нового альбому "Машини часу". Ця музика буде вічною, навіть батарейки не треба міняти", - прокоментував відео на своїй сторінці в Facebook журналіст і блогер Антон Носик.

"Приголомшливо світла музика! Величезне спасибі за вашу творчість!", "Шикарний кліп, шедевр!", "Машиністи, так тримати", "Я хочу плакати, красиво", "Компіляція пісень Beatles присутня. Зокрема, переходи і інтонації з" Free As A Bird ". Та й пересування по "зебрі" запозичені з обкладинки "Abbey Road". При цьому авторство сцени з роялем, що залишений на пішохідному переході, безсумнівно належить "Машині часу", "Чудовий післясмак після прослуховування. Спасибі ", - коментують в мережі.

Багато користувачів відзначили фінальну сцену відеоролика, після якої тепер в Москві є своя легендарна вулиця Abbey Road.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...