"Цінуєш кожну хвилину, кожне слово. Раніше було незручно сказати, що я її люблю": У мережі розповіли історію матері дівчини-парамедика з "Госпітальєрів" (фото)

​Жінка поділилася своїми переживаннями за життя власної дитини, яка стала ветераном війни.

Аліна з мамою. Фото:Facebook

Ольга Вяткіна - мати парамедика Аліни, яка служила в "Госпітальєрах", розповіла історію про свою дочку. За її словами, вона спочатку не знала, чим займається донька. Та їй говорила, що возить гуманітарну допомогу у військову частину на Донбасі. Про це повідомляється на сторінці "Повернись живим" в Facebook, зазначають Патріоти України.

До останнього Аліна не говорила матері, де вона знаходиться. "Одного разу вона мені зателефонувала, каже: "Ма, ти вдома?". "Ні". Через деякий час передзвонює, знову запитує, чи вдома. "Ні, ще не вдома".

"Чому так пізно? Я через півгодини буду вдома!" Я почала бігти додому, і біля під'їзду зупинилася, щоб зустріти її на вулиці. І ось завертає з-за рогу бусик, їх" швидка ". Розвівається червоно-чорний прапор ... бусик зупиняється. Виходять люди, одягнені в камуфляж. Виходить моя дочка, точно так же одягнена в камуфляж ... сказати, що я була збентежена - нічого не сказати. Емоцій було дуже багато різних - і радість від того, що я її бачу, і розуміння, що це дійсно те, в чому я боялася зізнатися, про що здогадувалася. Коли вона сказала, де була, мені стало моторошно. Тому що я почала усвідомлювати, де саме, в якому пеклі була моя дитина", - розповіла Ольга Вяткіна.

Мама парамедика чекала дзвінків від дочки із завмиранням серця, хвилювання не давало спокійно спати. "Я ніколи не могла уявити, що можу бути мамою ветерана. Це нонсенс! Не могла думати, що така небезпека в житті моєї дитини може статися, що може статися війна ... Ми звикли, що батьки першими йдуть з життя, а тут почали йти з життя діти, і це страшно, і не можна з цим змиритися, не можна цього прийняти! А життя показує, що це відбувається ... і це впливає, звичайно, на життя, на відносини. на другий план відійшло багато речей.

Цінуєш кожну хвилину, кожне слово. Якщо раніше мені, можливо, було незручно сказати, що я її люблю, то зараз це стало надважливо - в будь-який момент говорити про те, що людина тобі дорога, важлива, ти її любиш, приймаєш, ти нею пишаєшся", - зізнається жінка.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...