"Цукерки або смерть!": З'явилися яскраві фото з параду зомбі в Києві

Біля метро Золоті Ворота в столиці зібралося близько сотні учасників зомбі-параду в гримі.

Учасники параду зомбі підібрали вражаючі костюми. Фото: Апостроф.

27 жовтня, напередодні свята Хеллоуїна, в Києві проходить парад зомбі, повідомляють Патріоти України.

Біля метро Золоті Ворота в столиці зібралося близько сотні учасників зомбі-параду в гримі. Вони одягнені в костюми мертвих черниць, лицарів темряви, зомбі, відьом, привидів та інших містичних персонажів.

Нагадаємо, Хелловін походить від стародавнього кельтського свята жнив і днів мертвих. Традиція виникла більше 2000 років тому. Стародавні кельти, які жили на території сучасної Великобританії, ділили рік на дві частини - світлу і темну (літо і зиму). І коли темна частина змінювала світлу (в кінці жовтня), у кельтів починалися галасливі гуляння - Самайн. Традиційними кольорами свята є чорний, що символізує смерть і темряву ночі, і помаранчевий - символ збору врожаю в році, що минає.

Хелловін має численні цікаві традиції, які передаються з року в рік. Діти переодягаються в страшні костюми і ходять по домівках сусідів, випрошуючи солодощі. Всім добре відома знаменита фраза з американських фільмів: "Цукерки або смерть!".

Джерело: Апостроф

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...