"Туристов нет": Мережу здивували "забиті" узбережжя Чорного моря та черги на кордонах з Кримом (фото)

Як насправді виглядає пляжний сезон в окупованому Криму.

Фото: http://politolog.net/ Патріоти України пропонують своїм читачам переглянути фото з камер спостереження у Криму й переконатись як виглядає насправді пляжний сезон на березі Чорного моря.

Російські ЗМІ масово пишрюють інформацію про те, що пункти пропуску з материковою Україною працюють наповну, бо черги з бажаючих відпочити у Криму збільшуються щодоби.

Фото: http://politolog.net/Ось видно, що "мільйони туристів" заполонили пляж популярного селища Орджонікідзе між Феодосією і Коктебелем.Фото: http://politolog.net/А ось - черги туристів хочуть сфотографуватись біля знаменитої алуштинської ротонди.Фото: http://politolog.net/У Гурзуфі також "повний аншлаг".Фото: http://politolog.net/Туристи штурмують Коктебель.Фото: http://politolog.net/Пляжі вщент "забиті" туристами, між лежаків не проштовхнутись.Фото: http://politolog.net/А ось фото з відомого курорту Казантип.

Завершуючи пробіжку по веб-камерам курортного Криму в пік сезону, зауважимо, що веб-камери у Ялті вимкнені, тому про поток туристів у цьому місті можна лише здогадуватись.

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...