"Тут моє коріння, я люблю свою країну": Василь Ломаченко розставив крапки над "і" стосовно питань про громадянство (відео)

Відомий боксер не збирається залишати свою Батьківщину.

Василь Ломаченко. Фото:скрін відео

Український чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (9-1, 7 КО) категорично відкинув навіть теоретичну можливість зміни громадянства. Про це він розповів в інтерв'ю "7 каналу", яке викладено на Youtube, передають Патріоти України.

"Так - шість місяців в році я живу в США. Я там готуюся до боїв, але потім завжди повертаюся додому. Тут моє коріння, тут все мені знайоме. Як то кажуть - "Де народився, там і пригодився". Я люблю своє місто, люблю свою країну. я буду жити тут. Тут я свій - там чужий ", - заявив "уродженець Білгород-Дністровського.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...