"Тут не ступала нога чиновника": Кияни обурені жахливим станом дитячої лікарні (фото)

Перебування в дитячій клінічній лікарні на лівому березі по вулиці Алішера Навої може зашкодити здоров'ю - і це не гіпербола.

Дитяча лікарня №2 у Києві. Фото: Фейсбук.

Дитяча міська клінічна лікарня №2, яка розташована на лівому березі Києва, перебуває у занедбаному стані. Її фото у спільноті "Щоденник патріота" у соцмережі Facebook опублікував киянин Олексій Пекар, повідомляють Патріоти України.

"Фільм жахів чи дитяча лікарня? У нас з'явилися шокуючі фото з дитячої міської клінічної лікарні №2, яка розташована на лівому березі Києва за адресою вул. Алішера Навої, 3. Куди дивиться влада? Крім, як у свої набиті грошима гаманці?!" – обурився житель Києва.

На фото можна побачити подертий лінолеум, бруд, побиту плитку на стінах та інше.

Користувачі соцмережі у своїх коментарях зазначили, що на фото лікувального закладу без сліз не глянеш, та зазначили, що перебування у ньому може зашкодити здоров'ю.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...