Ти наступний: Як Володимир Кличко перевірив поглядом свого майбутнього суперника після перемоги останнього над Моліною (фотофакт)

Бій Кличко - Джошуа відбудеться 29 квітня 2017 року на стадіоні "Вемблі". У ньому на кону стоятимуть чемпіонські пояси WBA Super, IBO IBF.

Фото:http://prosport.tsn.ua/10 грудня офіційно підтверджено бій Володимир Кличко - Ентоні Джошуа. Про це стало відомо після перемоги британця над Еріком Моліною у Манчестері, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Джошуа нокаутував суперника у третьому раунді. Після бою на ринг піднявся Володимир Кличко, який влаштував Ентоні перше випробування поглядом, після чого боксери потиснули один одному руки.

Бій Кличко - Джошуа відбудеться 29 квітня 2017 року на стадіоні "Вемблі". У ньому на кону стоятимуть чемпіонські пояси WBA Super, IBO IBF.

Як відомо, востаннє Кличко виходив на ринг у листопаді 2015 року, коли програв всі титули британцю Тайсону Ф'юрі. У 2016 році мав відбутися бій-реванш, але Тайсон двічі скасовував його. Після останнього скасування він відмовився від чемпіонських поясів.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...