Тимошенко зі свитою не допустили до мікрофона на акції #FreeSavchenko

Люди вигукували «зрадниця» та «кремлядь».

Юлія Тимошенко з соратниками. Фото: uapress.info.

Лідеру партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко не дали виступити на акції #FreeSavchenko на Майдані Незалежності в Києві. Народного депутата не пустили до мікрофона. Новину повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України.

На акцію підтримки Надії Савченко на київський майдан Незалежності прийшли її однопартійці Олександра Кужель, Сергій Власенко та їхній лідер Юлія Тимошенко. Одіозних політиків не пустили до стели #FreeSavchenko, незважаючи на те, що вони висловилися про загальну підтримку. Люди вигукували «зрадниця» та «кремлядь».

Така поведінка громади обурила кримську активістку Лізу Богуцьку. «В інтернеті ми обговорювали, що на Майдані не повинно бути ніякої партійної символіки, ніяких політичних атрибутів. Але це зовсім не означає, що у членів партії, першим номером у якої є Надя, немає своєї громадянської позиції і вони не можуть висловити свою підтримку в мікрофон.

Тим більше, що Батьківщина зовсім не претендувала зняти лаври з акції. Навпаки, я побачила, що мікрофон охоплений щільним кільцем і майже кожен виступаючий (крім мами Надії) закликає до того, що тільки націоналісти можуть врятувати Україну. Причому тут націоналісти, якщо акція була присвячена Наді?» - сказала Богуцька.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...