Типова Росія: У Москві чоловік мочився з балкону п'ятого поверху та випадково впав

Нетверезого постраждалого доставлено до реанімації, залучено правоохоронців

Фото: enigma-project.ru

У Москві з п'ятого поверху впав чоловік, який намагався помочитися з балкону на перехожих. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Лайф Ньюз".

Чоловіка госпіталізували в реанімацію однієї з московських лікарень. 38-річний мешканець російської столиці був нетверезий. Поки "цілився" в людей, він не втримався і впав вниз.

Підібрав чоловіка його племінник - він вийшов і побачив на землі свого дядька, який пізніше розповів родичу про обставини події. Поліцейські почали дослідчу перевірку за фактом події.

"До лікарні був госпіталізований 38-річний житель будинку на проїзді Шокальського, який розповів лікарям, що невдало справив нужду з балкону. Пізніше інформація була передана в районний відділ поліції для дослідчої перевірки", - повідомили в правоохоронних органах.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...