"У 2014 дали мені в напарники такого ось… покажись… соромно?": Мережу розсмішила розповідь бійця АТО про свого побратима (відео)

Військовий згадав, що скоро вже три роки, як він воює в АТО.

Скрін відео

Український військовий Олександр Животовський насмішив мережу, розповівши про свого напарника, який в 2013 році бив активістів на Майдані в Києві. Відео він виклав на своїй сторінці у Fаcebook, передають Патріоти України.

"Дивлюся на календар, вже 2 березня, і це означає, що скоро будуть відзначати три роки життя в цьому грьобаному АТО. Свято, бл**ь. У 2014 році дали мені в напарники такого ось… покажись… соромно? На Майдані людей не соромно було бити?”, — розповів боєць АТО, показуючи свого товариша по службі.

Він запитує у нього, хто такі Іван Мазепа, Богдан Хмельницький, Дмитро Ярош, проте його товариш відмовився відповідати на питання.

“Він ніх*ена не знає. Він знає тільки, що Аваков — це головний командир МВС, він знає, як бити людей правильно, як тримати щит, він пишається своєю колишньою службою у ВВ, а зараз прийшов до нас, тому що хоче отримати УБДшку (учасника бойових дій — ред.), наївний раб”, — додав військовий.

Увага! У відео присутня нецензурна лексика!

Ірландія може скоротити державну підтримку для українських біженців

вівторок, 14 травень 2024, 2:35

Ірландія цього тижня розгляне питання про скорочення державної підтримки для шукачів притулку та біженців, у тому числі тих, хто прибув з України, з метою приведення системи відповідно до систем інших європейських країн. Про це у понеділок заявив прем'...

"Я вб’ю його!": Мама Усика пригрозила Тайсону Ф’юрі за неприпустиму поведінку до свого сина

вівторок, 14 травень 2024, 0:55

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик розповів про реакцію своєї мами на поведінку володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі. . Український боксер зізнався, що його мама була незадоволена тим, що британець штовхнув йо...