У 2022 році в Україні буде революція, але це буде найкращий рік для держави, - письменник Фредерік Бегбедер

Француз сказав, що не може дочекатися наступної української революції та дуже любить нашу країну

Бегбедер. Фото: www.segodnya.ua

Відомий французький письменник Фредерік Бегбедер, автор романів "99 франків" та "Любов живе три роки", вважає, що українці не хочуть бути ні європейцями, ні "руськими", і тому борються за свою свободу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Вести".

"Украина мне нравится не только женщинами, а вообще людьми — все красивые и добрые. Но украинцы до сих пор не могут определиться: европейцы они или русские. Насколько я понимаю, они не хотят быть ни теми, ни другими, а просто украинцами. Интересно, сможет ли Украина сделать свой выбор. Поэтому я бы презентовал вас как людей, которые ищут и борются за свою свободу", - сказав Бегбедер.

"Каждые девять лет у вас происходит революция: сперва в 2004-м, потом в 2013-м — значит следующая будет в 2022 году. Я уже не могу дождаться, когда этот год наступит, ведь мы, французы, любим революции. Но это будет ваш лучший год!", - додав він.

"Україна мене не ростила і не годувала": Одесит відмовився від мобілізації через "вагому" причину - чим все скінчилося

вівторок, 14 травень 2024, 6:30

В Одесі до 3 років позбавлення волі засудили чоловіка, який двічі ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що не хоче служити в армії, бо "Україна його не ростила і не годувала". Про це йдеться у вироку Київського районного суду міста Одеси. За да...

Китайські авто охопили 15% квітневого ринку нових легковиків в Україні - ось які моделі найпопулярніші

вівторок, 14 травень 2024, 6:27

Упродовж минулого місяця українці придбали майже 1,2 тис легкових авто, ввезених з Китаю. Це у півтора раза більше, ніж у квітні 2023 року. Про це повідомляє Асоціація українських автомобілевиробників Укравтопром. З цієї кількості: нових – 845 од. (+66...