У Австралії проходить третій мітинг проти агресії РФ на території України

Головна мета акції – привернути увагу громадськості до російської агресії в Україні, показати важливість єдності і солідарності з Україною, а також закликати увесь світ посилити тиск на Росію.

Мітинг в Австралії. Фото: "Інформатор"

Третій протестний мітинг всесвітньої акції «Stop Putin’s War In Ukraine» провели українці у Сіднеї. Про це повідомляє кореспондент Укрінформу, передають Патріоти України.

Куратором акції «Stop Putin’s War In Ukraine» в Австралії була Наталія Альохіна. Учасники акції традиційно зібралися на одній із центральних вулиць Сіднея – Пітт стріт – з антипутінськими гаслами та інформували перехожих про ситуацію в Україні і ключові вимоги щодо припинення російської агресії проти України.

Серед них: вивести з території України всі російські окупаційні війська, а також повернути назад до Росії всю зброю та військову техніку; розширити спостережну місію ОБСЄ до 24 годин на добу сім днів на тиждень та допустити її до частини українсько-російського кордону, яку Україна тимчасово не контролює; звільнити громадян України, які незаконно утримуються під арештом – як на території Росії, так і в Криму – за політично мотивованими і сфабрикованими звинуваченнями; припинити незаконну анексію Криму.

Головна мета акції – привернути увагу громадськості до російської агресії в Україні, показати важливість єдності і солідарності з Україною, а також закликати увесь світ посилити тиск на Росію для відновлення територіальної цілісності і миру в українській державі.

Осмислення досвіду поколінь: Британські науковці визначили найзвабливіші жіночі танцювальні рухи. Результати здивували всіх (відео)

четвер, 9 травень 2024, 5:40

В експерименті взяли участь 39 жінок, яким було запропоновано станцювати під хіти Роббі Вільямса. Зафіксувавши їх рухи на відео і перетворивши їх на 3D-анімацію, вчені створили ролик, який показали гетеросексуальним чоловікам і жінкам.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...