У Бразилії в згорілій машині грецького посла знайшли тіло чоловіка

Раніше міністерство закордонних справ Греції підтвердило зникнення Киріакоса Амиридиса.

Киріакос Амиридис. Фото: Sputnik

Поліція виявила тіло в згорілої машини зниклого Грецького посла в Ріо-де-Жанейро, особу загиблого встановить експертиза. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters.

Раніше міністерство закордонних справ Греції підтвердило зникнення грецького посла в Бразилії Киріакоса Амиридиса. Телеканал Globo розмістив на своєму сайті фотографії згорілого білого автомобіля. За даними телеканалу у згорілої машини ті ж номерні знаки і характеристики, що і в орендованого послом автомобіля. Машина була виявлена у муніципалітеті Нова-Ігуасу, де й пропав посол. З метою встановлення особи загиблого буде проведена експертиза.

У четвер бразильські ЗМІ, посилаючись на заяви чиновників посольства Греції в столиці Бразиліа, повідомили, що 59-річний дипломат зник три доби тому, коли перебував у відпустці в Ріо-де-Жанейро з дружиною. Вона і викликала поліцію. За даними телекомпанії Globo, дружина розповіла поліції, що дипломат вийшов ненадовго з будинку, в якому вони проживали, і пропав.

Зазначимо, що К.Амиридис був консулом Греції в Ріо-де-Жанейро з 2001 по 2004 рік. Обов’язки посла Греції в Бразилії він прийняв у січні 2016 року.

Австралієць здійснив заплив на каное виготовленому з величезного гарбуза (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 9:05

Житель австралійського штату Новий Південний Уельс організував сплав по річці на величезному гарбузі, повідомляє ABC News. . За словами Пікока, 407-кілограмовий гарбуз на ім'я Тормунд, названий на честь персонажа Гри престолів, став найбільшим гарбуз...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...