У Британії авто на шаленій швидкості влетіло в натовп, багато поранених (фото, відео)

Двоє постраждалих перебувають у важкому стані.

Фото: Wales Online.

У британському місті Ньюпорт легкове авто кілька разів наїхало на натовп під час марафону, в результаті чого постраждали чотири людини, повідомляють Патріоти України з посиланням на Wales Online.

Інцидент стався о 5:30 ранку за місцевим часом. Машина тричі різко стартувала і збивала людей, які намагалися зупинити її. Після цього, легковик від'їжджав, різко набирав швидкість, і знову здійснювала наїзд. За даними очевидців, водій Ford C-Max збив двох дівчат, які просто сиділи на лавочці біля нічного клубу. У марафоні у цей день брали участь близько шести тисяч бігунів.

Машину знайшли спаленою неподалік від місця події. За даними поліції, затримано 18-річного підозрюваного. Подію не пов'язують з терактом."Будь-хто, хто бере участь в марафоні, повинен продовжувати заходи, як планувалося. Офіцери стежать за ситуацією", - запевнили учасників марафону.


Мобілізація в розпалі: Чи розсилатимуть чоловікам за кордоном повістки

неділя, 12 травень 2024, 3:25

Новий закон про мобілізацію, який запрацює вже від 18 травня, зобов’яже українських чоловіків за кордоном оновлювати свої дані. Зокрема, в електронних кабінетах. А чи видають повістки закордоном та чи будуть їх розсилати українським чоловікам за межами...

Визначився переможець Євробачення-2024. Українки в трійці кращих (відео2)

неділя, 12 травень 2024, 2:35

На пісенному конкурсі Євробачення, який цього року відбувається у шведському місті Мальме, переміг співак Nemo із Швейцарії. Він отримав 591 бал від глядачів та національних журі. . На другому місці опинилася Хорватія із 547 балами. . Представниці Ук...