У Британії знайшли 700-річного двійника Дональда Трампа (фото)

​Скульптура в церкві міста Саутвелл дивним чином нагадує американського президента, хоча, за словами місцевого священика, кам'яне обличчя Трампа розміщено не серед королів.

Дональд Трамп. Фото: MacDigger.

Одна з церков в Британії привернула до себе увагу ЗМІ та туристів після того, як в ній виявили скульптуру з обличчям президента США Дональда Трампа. Кам'яного двійника Трампа в Саутвеллі (графство Ноттінгемшир) помітили туристи з Лондона ще до того, як республіканець став президентом, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Тепер скульптура користується великою популярністю через свою подібність з президентом Сполучених Штатів.

Місцевий священик розповів, що раніше не звертав на цю подібність уваги. Він зауважив, що такий портрет XIV століття може потішити Трампа, але додав, що розташована скульптура зовсім не серед зображень королів і королев.

Як повідомляли Патріоти України, нещодавно канадський вчений відкрив новий вид молі, що мешкає в Каліфорнії, і назвав цей вид на честь Трампа, назвавши комах схожими на нового президента США через золотисті лусочки на голові.

Військовозобов’язаний відмовився від повістки, бо... злякався ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 20:39

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реє...

Колеги прийшли провідати, але...: На Житомирщині знайшли вбитими 7-річну дитину та її батьків (фото, відео)

четвер, 2 травень 2024, 20:27

У селі Поліське Житомирської області загинула родина з дитиною. Правоохоронці почали розслідування обставини трагедії, відкривши провадження за фактом умисного вбивства. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Житомирської області, передають Патріоти У...