У будинку найвідомішого в світі наркобарона відкрили п'ятизірковий готель (фото)

Ніч в розкішному житлі Пабло Ескобара, наповненому предметами мистецтва, буде коштувати $ 1400.

Будинок Пабло Ескобара став готелем. Фото: gqindia.com.Будинок найвідомішого в світі колумбійського наркобарона Пабло Ескобара в місті Тулум (Мексика) перетворили на п'ятизірковий готель Casa Malca, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Колишній приватний маєток Ескобара відремонтували і перетворили на пляжний бутик-готель ультра-люкс класу. Перетворенням керував нью-йоркський арт-дилер Ліо Малка.

У готелі 36 розкішних задрапірованих оксамитом номерів та апартаментів, критих барів і терас, і фойє, заповнене екземплярами з приватної колекції сучасного мистецтва Малки - меблі, скульптури, картини та інсталяції - в тому числі роботи Кенні Шерфа, Рафаеля Гомеса, Кіта Харінга, Жан-Мішеля Баскія, Kaws та інших.

Побудований наркобароном у 80-х роках, будинок був покинутий після смерті Дона Пабло в 1993 році. Усамітнена вілла була знову відкрита в 2003 році, а Ліо Малка купив її у 2012 році.

Спочатку це був еко-готель на 9 спалень для друзів і сім'ї, але з часом Casa Malca розширилася й тепер охоплює більше 180 метрів білих піщаних пляжів Тулума.

Зараз ніч в розкішному житлі, наповненому предметами мистецтва, буде коштувати $1400.

Нічого святого: У Росії відсторонили від виконання обов'язків священика, який очолив панахиду за Навальним

середа, 24 квітень 2024, 14:27

Російський священник, який очолив панахиду за опозиціонером Олексієм Навальним у березні 2024 року, був відсторонений від духовних обов'язків на три роки. Про це пише Reuters із посиланням на Московську єпархію РПЦ, передають Патріоти України. Зазначає...

"Хотів показати, як Україна бореться": У Львові винесли вирок залізничнику, який фотографував переміщення військової техніки

середа, 24 квітень 2024, 14:05

Чоловік надсилав фото з переміщення військової техніки своєму знайомому, який проживає у Польщі. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду, передають Патріоти України. Чоловік є уродженцем Яворівського району та працював оглядачем-ремонтни...