На Запоріжжі правоохоронці затримали родичку наркобарона за розповсюдження кокаїну (фото)

У 42-річної жінки під час обшуку вилучили 500 грамів кокаїну, електронну вагу та банківські картки, гладкоствольну рушницю Meverick з 4 патронами до неї, 71 патрон калібру 9 мм, чернетки із записами, 11 мобільних телефонів і сім-карти.

Затримана родичка наркобарона. Фото:прес-служба Нацполіції України

У Запорізькій області поліцейські затримали родичку одного з наркобаронів регіону за поширення кокаїну. У наркозбувачів в Запоріжжі було проведено обшуки. Про це повідомляє прес-служба поліції України, передають Патріоти України.

"Правоохоронці затримали жінку 1976 року народження, яка виявилася родичкою одного з наркобаронів Запорізького регіону. Зловмисниця поширювала на території Запорізької області наркотичні засоби - метадон, кокаїн, героїн", - йдеться в повідомленні.

У 42-річної жінки під час обшуку вилучили 500 грамів кокаїну, електронну вагу та банківські картки, гладкоствольну рушницю Meverick (калібр 12 мм) з 4 патронами до неї, 71 патрон калібру 9 мм, чернетки із записами, 11 мобільних телефонів і сім-карти.

За цінами чорного ринку сума вилученого наркотику - 2 500 000 грн. Вилучене направлено в експертно-криміналістичний центр.

Підозрювану затримали. Зараз їй обирають запобіжний захід. Також триває розслідування кримінальних проваджень, відкритих за ознаками ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...