У Чехії знайшли мертвою "найбруднішу людину Європи"

Гроші Людвіку Долежалу зазвичай не давали, бо він міг їх знищити. Їжею його забезпечувала місцева влада і волонтери.

Людвік Долежал. Фото:www.actualno.com

63-річного громадянина Чехії на ім'я Людвік Долежал знайшли мертвим. Раніше його визнали найбруднішою людиною Європи. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Експрес.

Одного разу внаслідок психічного захворювання Долежал спалив власний будинок, після чого почав жити на вулиці. Через велику пристрасть до вогню він постійно палив шини та інші предмети. При цьому він звик регулярно втирати у свою шкіру попіл, через що став дуже чорний. Тому Долежала і назвали найбруднішою людиною Європи.

Гроші йому зазвичай не давали, бо він міг їх знищити. Їжею Долежала забезпечувала місцева влада і волонтери. Останнього разу він пропустив трапезу, після чого люди почали його шукати.

Вже мертвого Людвіка виявили на закинутій старій фермі, де чех постійно перебував. Причини смерті Долежала наразі невідомі.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...