У Челябінську видру в зоопарку навчили танцювати під балалайку (відео)

Тварина навіть видавала звуки в такт мелодії.

Видра Ваня. Фото: YouTube

Челябінський зоопарк завоював несподівану популярність після того, як в мережу виклали відео з танцями "місцевого мешканця" – видри – під національний російський інструмент балалайку. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на YouTube.

Відвідувачі відобразили, як самець видри став на задні лапки, ледь зачувши звуки музики. Тварина не тільки танцювала уздовж огорожі, але й видавала звуки в такт мелодії.

Журналісти з'ясували, що в зоопарк Ваня потрапив після виявлення в лісі з обмороженими подушечками лап. Тут виходили малюка, а тепер він став справжньою зіркою – тільки одне відео на YouTube з його танцями подивилися майже 12 тисяч разів.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...