У чемпіонаті Іспанії з картингу лідерство здобув 8-річний українець (фото)

Захоплений мультиплікаційним героєм Макквіна з "Тачок", Сашко з трьох років мріє стати професійним гонщиком.

З дитячого хобі - в професійний спорт. Восьмирічний киянин Олександр Бондарєв лідирує в Національному чемпіонаті Іспанії в складі однієї з місцевих професійних команд з картингу. Про це йдеться в сюжеті 5 каналу, передають Патріоти України.

На картодромі у Валенсії він завоював першість серед 25 пілотів, а зараз юний картингіст вже готується до перегонів у Мадриді. Всього в спортсмена тільки в цьому році заплановано 25 змагань.

Захоплений мультиплікаційним героєм Макквіна з "Тачок", Сашко з трьох років мріє стати професійним гонщиком.

"Ось моя колекція. І не гоночні теж є, і монстер-треки якісь з "Тачок". У дитинстві дивився один мультик - про Макквіна. Він був у дуже хорошій команді і був хорошим. І я, виходить, теж став хорошим і я в хорошій команді. Майже завжди виграю", - говорить картингіст Олександр Бондарєв.

У віці п'яти років батьки вперше привели Сашка на картодром. Незабаром хлопчик почав брати участь у всеукраїнських змаганнях.

"Він завоював свій перший кубок, друге місце він взяв на Кубку України, отримав цю кришталеву вазу, яку навіть не міг підняти. Вона дуже важка", - каже тато Саші, Аркадій Бондарєв.

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...