У Черкасах нетверезий поліцейский стріляв по людях (фото)

На час проведення службового розслідування поліцейського усунули від роботи.

У поліції стверджують, що співробітник був на лікарняному. Фото: соцмережі.

В четвер, 31 травня, в Черкасах сталася бійка зі стріляниною за участю одного співробітника поліції. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив активіст "Національного корпусу" Костянтин Мірошниченко, передають Патріоти України.

"Сталася сутичка між випившими працівниками поліції та місцевими хлопцями, в результаті чого, перші спробували вирішити конфлікт за допомогою зброї. Попередньо відомо, що стріляли з травматичної зброї. Наразі їх затримали, але поліція поводила себе дивно, швидко забрала нападників, навіть не викликавши швидку для постраждалих. Потім з'явилася інформація, що їх хочуть відпустити, але під тиском громадськості не вдалося цього зробити. В наркодиспансері тест на алкогольне сп'яніння одного з учасників показав 1,6 проміле", - пише Мірошниченко.

Прес-служба поліції Черкаської області підтвердила факт інциденту і участь одного зі своїх співробітників в ньому. Однак, за їхніми твердженнями, поліцейський на момент бійки перебував на лікарняному. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. На час проведення службового розслідування поліцейського усунули від роботи.

Крім того, спікер патрульної поліції Черкас Зоя Вовк в коментарі виданню "Інфоміст" повідомила, що потерпілий - молода людина 1992 року народження - раніше був судимий.

"За словами очевидців, між чоловіками стався конфлікт. В результаті один з них дістав предмет, схожий на пістолет. Газовий або травматичний, встановити не вдалося, так як на місці відсутні гільзи. Він почав стріляти. Після огляду медики не виявили на тілі потерпілого будь-яких травм або слідів від куль", - сказала Вовк.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...