У Чернігові викрили рух ''православних скаутів'', де вчать дітей любити "русский мир" (фото)

Офіційно скаутський рух "русскоміровців" називається "церковно-парафіяльною школою" при храмі Всіх Святих Чернігівських.

Малечу вчать любити СРСР і Росію. Фото: Ліга.нет.

У Чернігові при церкві РПЦ в Україні (раніше — УПЦ МП) працює рух "православних скаутів", де дітей виховують у дусі ідей "русского міра". Це об'єднання створене за ініціативою 54-річної парафіянки храму Олени Дениско. Вона визнає, що її група стоїть відособлено від інших скаутських рухів в Україні, передають Патріоти України.

"Ми раніше дружили з київськими скаутами, але потім перестали спілкуватися. Їх тренували литовські інструктори і в підсумку всі вони потім стрибали на Майдані. Розвалили країну. Як можна будувати державу, якщо у тебе немає досвіду створення сім'ї. Вони готували лідерів, нам же лідери не потрібні", — говорить жінка.

У рамках "польових навчань" групи малолітніх дітей-"скаутів" вивозили за місто, де навчали орієнтуватися на місцевості, вчили тактиці ведення нічного бою та використовували інші "ігри" з мілітаристською складовою.

Під час зборів часто розпалювали багаття і присутні розучували пісні РФ і СРСР, у яких оспівуються "Росія-матінка", радянські розвідники і т. ін. Офіційно скаутський рух "русскоміровців" називається "церковно-парафіяльною школою" при храмі Всіх Святих Чернігівських.

Джерело: LIGA.net

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...