У Чернівцях депутати скасували власне рішення про купівлю квартир бійцям АТО (відео)

Минулого тижня депутати виділили 18 мільйонів гривень на компенсацію за житло. Його мали розділити між черговиками.

Ілюстрація:Закарпаття онлайн

Чернівецькі депутати передумали купувати житло для 30 учасників АТО. На сесії вони самі зупинили дію свого рішення. Про це йдеться на сайті каналу 24, передають Патріоти України.

Минулого тижня депутати виділили 18 мільйонів гривень на компенсацію за житло. Його мали розділити між черговиками.

Списки склали громадські організації, які відстоюють права бійців АТО. Згідно із ними, компенсацію отримують добровольці, або ті, хто не має статусу учасника бойових дій.

Проти цього виступили інші учасники АТО, які стоять у державній черзі на житло. На їхню думку та на думку мера Чернівців, таке рішення депутатів суперечить закону, а самі списки громадські організації складали з порушеннями.

"Люди сформулювали якісь списки нам не зрозумілі, тобто люди, які мали би нам допомагати, зараз беруть зіштовхують нас лобами," – заявив учасник АТО Сергій Штефуник.

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...