У день Росії в харківському виші знизили бали студентам, які прийшли на іспит у вишиванках

У ХНУ імені Каразіна повідомили, що створена комісія для розгляду обставин. За результатами роботи комісії будуть оприлюднені висновки.

Ілюстрація:Всвіті У Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна викладач знизила бал за екзаменаційну роботу студентам, які прийшли у вишиванках. Саме традиційне українське вбрання нібито стало причиною низької оцінки за іспит. Про це написала мама однієї зі студенток Світлана Яковенко на сторінці "Україномовна Україна" в Facebook, передають Патріоти України.

"Місяць мовчали. Нерви здали. Напишу. У Харкові в університеті ім. В. Каразіна студентам, які прийшли на іспит у вишиванках, знизили бали. Для викладача це був святий день - День Росії. Її обуренню не було меж. Тепер дівчатка не будуть отримувати стипендію", - розповіла Світлана.

Вона додала, що інцидент стався 12 червня, в цей день відзначається день Росії. "Спеціальність "Культурологія". 12 червня. Савицька. Завідувач кафедри знає. Куратор йому повідомила", - зазначила Світлана.

У ХНУ імені Каразіна вже відреагували на інформацію в мережі і повідомили, що створена комісія для розгляду обставин. За результатами роботи комісії будуть оприлюднені висновки.

"У Facebook поширюється пост Світлани Яковенко, мами студентки Каразінського університету, яка незадоволена оцінкою іспиту її дочки і втратою нею стипендії. Мати студентки бачить в ситуації політичний підтекст. Офіційних звернень до університету не надходило. Апеляція не подавалася", - наголошується в повідомленні ВНЗ.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...