У Дніпрі чоловік розчленував знайомого та викинув у водойму (фото)

Затриманий зізнався, що скоїв убивство на ґрунті раптової агресії під час спільного розпивання алкогольних напоїв
Тіло вбитого знайшли у водоймі. Фото: прес-служба нацполіції.

У Дніпрі правоохоронці затримали чоловіка, який вбив свого знайомого, а потім розчленував його, щоб приховати сліди злочину. Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області, передають Патріоти України.

Зазначено, що 17 вересня у Новокадацькому районі Дніпра у водоймі були виявлені фрагменти людського тіла, а саме голову і руки. Особистість померлого встановили, ним виявився 42-річний місцевий житель.

У ході досудового розслідування поліцейські оголосили у розшук можливого підозрюваного у скоєнні вбивства.

– 8 жовтня 32-річного дніпрянина, раніше судимого за скоєння умисного вбивства, затримали, коли він намагався виїхати за межі міста Дніпро на приміському автобусі. Зараз зловмисникові повідомлено про підозру і обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, – йдеться у повідомленні.

За даними поліції, затриманий зізнався, що скоїв убивство на ґрунті раптової агресії під час спільного розпивання алкогольних напоїв, а потім кухонним ножем розчленував труп, щоб було легше позбутися тіла і приховати сліди.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...