У Дніпрі на жінку напав чоловік, який, зізнавшись у вбивстві, спробував її зґвалтувати

Жінка написала заяву в поліцію. Вона зазначає, що руки у чоловіка були забруднені кров’ю.

Руки нападника були вкриті татуюванням. ілюстрація:freetimeasylum.com

На мешканку Дніпра у районі Березинського ринку напав чоловік і намагався її зґвалтувати. З жінкою усе гаразд, проте вона сильно злякалася. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Facebоok постраждалої, зазначають Патріоти України.

Тамара розповіла, що чоловік напав на неї, потягнув у двір і хотів зґвалтувати. Жінка змогла втекти, однак нападник продовжив її переслідувати. Тамарі довелося звернутися до перехожих за допомогою, після чого на місце події викликали поліцію, а чоловік втік у невідомому напрямку.

Жінка написала заяву в поліцію. Вона зазначає, що руки у чоловіка були забруднені кров’ю. Більше того, постраждала помітила татуювання на передпліччях нападника.

За її словами, зловмисник представився Артуром і стверджував, що раніше був судимий за вбивство.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...