У Дніпрі завершили створення першого в Україні Музею АТО

Нова експозиція займає півтисячі квадратних метрів в Діорамі історичного музею ім. Яворницького і складається з трьох залів.

Вулична експозиція Музею АТО у Дніпрі. Фото: ОДА

У Дніпрі завершили роботу над внутрішнім оздобленням першого в Україні музею АТО. На експозиції представлені особисті речі, фотографії, медалі, форма українських бійців. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Дніпропетрівської ОДА.

"Команда Дніпропетровської ОДА завершила створення першого в Україні Музею АТО. Навесні відкрили вуличну експозицію, в центрі якої - військова техніка. Зараз готова і внутрішня частина. Її головні герої - люди. Бійці, волонтери, медики, капелани, військові кореспонденти - всі, хто зробив внесок у захист Батьківщини. Експонати розповідають про їхні долі та особистих подвиги", - розповів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Нова експозиція займає півтисячі квадратних метрів в Діорамі історичного музею ім. Яворницького і складається з трьох залів. Повідомляється, що музей відкриється вже в 2017 році. Цього року експозиція була вуличною:

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...