У дніпровській лікарні повідомили про смерть бійця АТО, який постраждав від вибуху гранати

Чоловік отримав дуже важкі поранення і перебував у вкрай важкому стані. Раніше лікарі були змушені ампутувати йому частину руки.

Ілюстрація:kpi.ua

У міській лікарні №16 міста Дніпра помер учасник АТО, який постраждав від вибуху гранати 2 березня. Інформацію про це Радіо Свобода підтвердили в реанімаційному відділенні лікарні, зазначають Патріоти України.

За інформацією з відділення, чоловік отримав дуже важкі поранення і перебував у вкрай важкому стані. Раніше лікарі були змушені ампутувати йому частину руки.

За інформацією дніпровського волонтера Михайла Тонконога, постраждалим від вибуху був боєць-доброволець Ігор Яновський, який у 2014 році брав участь в бойових діях на Донбасі в складі 43-го батальйону територіальної оборони.

2 березня ввечері стало відомо, що в Дніпрі в покинутому будинку прогримів вибух, від якого постраждав 29-річний чоловік. Поліція відкрила провадження за частиною 1 статті 264 Кримінального кодексу України (недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів). За висновком вибухотехніків, в руках у потерпілого вибухнула ручна граната Ф-1.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...