У "ДНР" паніка: терористи терміново будують нові укриття в очікуванні українських бомбардувань

Мешканці "ДНР" у розпачі організовують укриття у власних підвалах, не розраховуючи на "захист бойовиків" від українського великомасштабного наступу

У "ДНР" ховаються в бомбосховищах від української авіації. Фото: kp.ua

На території "ДНР" терористи розпочали термінову перевірку бомбосховищ та організацію нових тимчасових укриттів. Бойовики пояснюють це тим, що на них чекає великомасштабний наступ українських військових із залученням авіації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на uapress.info.

Інформацію про переобладнання бойовиками підвалів житлових будинків та перевірку бомбосховищ надав Дмитро Тимчук, керівник групи "Інформаційний Спротив", на своїй сторінці у соцмережі.

Ревізія сховищ та укриттів проводиться і в Донецьку, і по всій території "ДНР".

"На Іловайському залізничному вокзалі проведена ревізія бомбосховища і завезена питна вода. У н. п. Донецьк, Ясинувата, Зугрес та ін. в багатоповерхових житлових будинках з підвалів винесене сміття та проведена обробка антисептичними засобами, також проводяться заходи щодо перевірки та відновлення бомбосховищ", - пише Тимчук.

"Заходи проводяться демонстративно, місцевим жителям пояснюють, що українські війська готують масштабний наступ з потужними артилерійськими обстрілами і авіаційними бомбардуваннями", - додає Тимчук.

Нещодавно російські журналісти, зокрема Олексій Невзоров, висміяли плани Путіна, зазначивши, що російську армію чекає лише ганьба, якщо повномасштабна війна з Україною почнеться.

Інші джерела вказали на повну неспроможність (фінансову та силову) Росії не просто перемогти, а хоча б не бути розтрощеною вщент - кількість зброї та авіації у РФ та Україні каже не на користь Росії.

Сумно, що така важлива інформація просочилася у ЗМІ. У таких наступах головне - несподіванка. Хоча, з іншого боку, буде смішно дивитися, як ті таргани будуть тікати у різні сторони, коли почують рев двигунів наших бомбардувальників.

Не хочеться згадувати цитату Кравчука, котрий назвав "ДНР" раковою пухлиною, якою треба було вирізати ще раніше. Але тепер, коли у цій "пухлині" терористи лякають мешканців "українцями", самі бойовики забувають, що українська авіація - не повітряні кульки, та укриття у підвалах навряд врятують, коли це виявиться правдою. До того ж, бойовики "забули" попередити мешканців про використання нової біологічної зброї.

Прийшов час помститися за наших побратимів! Героям Слава! Смерть ворогам!

Готують дітей до війни: Окупанти влаштували змагання з пілотування БПЛА серед школярів у Скадовську

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:22

За даними національного спротиву, російські окупанти у тимчасово окупованому Скадовську влаштували для школярів змагання з пілотування БПЛА. Деталі: У повідомленні спротиву зазначають, що у турнірі з пілотування БпЛА змагалися школярі молодших класів (...

Не всякий вправний ухилянт перепливе... У ДПСУ пояснили, чим саме підступна річка Тиса

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:15

Через швидку течію річки Тиса, мул, численні вихорі та втягування — багатьом навіть вправним плавцям не вистачає сил, щоб подолати щонайменше 50-метрову дистанцію. Окрім того, в Тисі є численні підводні загородження, в які річка затягує під час підйомі...