​У добрий час: Джамала розповіла про весільні плани (відео)

33-річна переможниця Євробачення-2016 зовсім недавно розповіла, що її серце зайняте. Тепер вона зізналася, що обговорює питання весілля зі своїм коханим.

Про стосунки з кримськотатарським активістом співачка розповіла в студії телепередачі "Світське життя" з Катею Осадчою, зазначають Патріоти України.

За словами Джамали, з Бекіром Сулеймановим вони познайомилися на кримськотатарської вечірці. Сьогодні, коли пара разом вже більше року, співачка зізнається, що в той день Бекір їй сподобався відразу.

Джамала згадує, що на самому початку їх відносин сумнівалася, чи знайдуть вони загальні теми, адже він математик, економіст, до того ж дуже любить свою роботу. Однак сьогодні коханий охоче приділяє час музиці і всіляко сприяє коханій своїм "математичним" розумом.

Також Джамала зазначила, що саме Бекір свого часу наполіг на її участю в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення.

"Я сказала:" Ні, ні за що, ніколи ". А він мені просто намалював графік і показав плюси, мінуси. Все мені просто розклав", - зізналась закохана жінка.

На питання про весільні плани Джамала відповіла, що ці відносини для неї дуже серйозні. Пара близько спілкується з батьками обох сторін, але офіційної пропозиції руки та серця від Бекіра поки не надходило, хоча розмови на ці теми між закоханими ведуться.

Торгівля людьми на Одещині: Спритна "пані" відправляла жінок у рабство до сусідньої країни (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:55

В Одеській області викрили і ліквідували міжнародний канал торгівлі людьми, який організували 56-річна місцева жителька. Вона заманювала жінок у Румунію, де ті потрапляли у трудове рабство. Про це повідомляє Держприкордонслужба, передають Патріоти Укра...

Легенда Динамо став персоною нон ґрата в Українській асоціації футболу

понеділок, 29 квітень 2024, 22:44

Легендарного ексгравця київського Динамо Анатолій Дем’яненка не пустили в Будинок футболу, повідомив журналіст Ігор Циганик на YouTube-каналі FootballHub, передають Патріоти України. За словами Циганика, це неприйнятне ставлення з боку УАФ до легенди у...