У Фейсбуці повідомили про запуск Workplace - нової соціальної мережі для роботи

Новий сервіс виглядає дуже схоже на звичайний Facebook, але всі повідомлення, реакції і оновлення доступні тільки всередині робочого колективу.

Workplace - нова соціальна мережа для роботи. Ілюстрація: Фейсбук.

Основне призначення Workplace полягає в упорядкуванні та спрощенні комунікацій усередині компаній. Цей сервіс претендує на роль універсального інструменту для спілкування, обміну файлами та зворотного зв'язку з клієнтами, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Команда розробників Facebook тестувала Workplace протягом двох років, за цей час сервіс був випробуваний більш ніж в 1 000 компаній по всьому світу.

Новий сервіс виглядає дуже схоже на звичайний Facebook, що, втім, зовсім не дивно. Основна відмінність полягає в тому, що всі повідомлення, реакції і оновлення доступні тільки всередині робочого колективу. І це працює для команд будь-якого розміру: від гаражного стартапу до багатонаціональних корпорацій.

Як і в звичайній соціальній мережі, тут можна публікувати нові повідомлення, спілкуватися в особистому або груповому чаті, створювати групи, обмінюватися файлами. Завдяки вже відпрацьованим технологіям Facebook, в Workplace будуть доступні відеоконференції, які можна використовувати для проведення нарад або презентацій.

Крім вже знайомих нам по соціальній мережі функцій, в Workplace є також кілька специфічних можливостей, корисних для організації роботи колективу. Це стосується механізму розмежування прав учасників, вбудованої системи аналітики, зручних інструментів для спільної роботи над проектами.

Вартість використання сервісу Workplace становить 3 долари на місяць за кожного зареєстрованого учасника за умови, що кількість працівників компанії не перевищує 1 000 осіб. Якщо чисельність становить від 1 000 до 10 000 чоловік, то ціна одного аккаунта падає до 2 доларів на місяць. Ще більші організації зможуть заплатити по 1 долару за кожного працівника. Існує також безкоштовний 3-місячний період для тестування можливостей Workplace.

Дуже цікаво, чи вийде використовувати Facebook не тільки для перегляду котиків, але і для продуктивної роботи. Як думаєте?

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...