У Ф'юрі повідомили, чому він скасував бій-реванш з Кличком

Британський боксер Тайсон Ф'юрі страждає депресією.

Володимир Кличко і Тайсон Ф'юрі. Фото: zn.ua.

Чемпіон світу з боксу британець Тайсон Ф'юрі відмовився від бою-реваншу з українцем Володимиром Кличком через депресію. Про це повідомляє британське видання The Telegraph з посиланням на свої джерела, передають Патріоти України.

Зазначається, що у Ф'юрі вже були рецидиви депресії, яка була пов'язана з втратою мотивації боксером.

Раніше Тайсон Ф'юрі говорив, що більше не хоче займатися боксом і ніколи не вийде в ринг. У свою чергу, промоутери британського боксера не повідомляють подробиці, але підкреслюють, що "діагноз є занадто серйозним, щоб дозволити йому брати участь у бою".

У прес-релізі команди Ф'юрі відзначили, що боксер негайно приступить до лікування, оскільки він повинен повністю відновитися. Також було анонсовано ще одне офіційну заяву в установленому порядку.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...