У Франківську леді влаштували велопарад у стилі Коко Шанель (фоторепортаж)

Дівчата, яких об'єднало гасло "Мода минає - стиль залишається" прийняли участь в акції, спрямованій на популяризацію двоколісного транспорту.

Дівчата, що приймали участь в акції. Фото: 0342.uaУ сучасному світі велосипед стає все більш популярним засобом пересування, адже простота у користуванні, маневреність та дешевизна даного виду транспорту порівняно з автомобілями спонукає все більшу кількість людей змінювати свій чотириколісний транспорт на двоколісний.

3 липня до розвитку велоспорту долучилась і прекрасна половина Івано-Франківська, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости. У рамках Івано-Франківського велопараду дівчат, який проходить уже вшосте на площі галереї "Бастіон", зібралось більше сотні дівчат, об'єднані дрес-кодом та гаслом "Мода минає — стиль залишається", — Коко Шанель.

Участь у заході приймали як зовсім юні леді, так і представниці старшого покоління. Після реєстрації та фотосесії панянки вирушили у спільну поїздку центральними вулицями міста та парком ім. Т. Шевченка. Після велопрогулянки жінки повернулися на площу "Бастіону", де п'ятеро учасниць, які підготували найвдаліший образ отримали цінні подарунки від організаторів.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...