Про людську необережність: У Франківську попрощалися з родиною Гордієнків, яка загинула перед Новим роком (фото)

Версія загибелі — отруєння чадним газом через неправильно встановлений газовий котел.

Загинула ціла родина. Фото:Facebook

"Дивилась на днях новини. Розповідали про загиблу сім’ю якогось іноземного мільйонера." Про це пише у своєму Facebook Alina Bodnar, передають Патріоти України, і продовжує:

Я досі не розумію навіщо таке транслюють нам, але серце защеміло. Мама, тато, діти розбились в літаку. Біда.

Біда. Але у нас. Не менша. А про неї взагалі дізналась випадково. Вчора у Франківську прощались із родиною Гордієнків. Мама, тато і четверо діток.

Загинули поет, психолог Русана Гордієнко, її чоловік Сергій, діти Огнезар (2007 р. н.), Ївга (2007 р. н.), Ведана (2013 р. н.), Тівер (2017 р. н.).

Родина відроджувала старослов’янські традиції. Загинули перед новим роком. Версія — отруєння чадним газом через неправильно встановлений газовий котел.

Ціла сім’я. Бо сусіди зажали коштів на кваліфіковане встановлення котла. Чи не було коштів. 22-річна дівчинка, мешканка зловісної сусідньої квартири, загинула теж...

Судити то ніби не нам. Але скільки разів, я сама боялась засинати, бо сусіди ковиряли несучі стіни, а їх газова колонка бахкала так, ніби війна за стіною…

Чому людський егоїзм приводить до таких страшних трагедій?…

Світла пам’ять сім’ї Гордієнків. Люди, одумайтесь.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...