Випробували "новий коктейль": Учасник групи Pussy Riot вважає, що його могли отруїти співробітники ГРУ

Петро Верзілов додав, що не пам'ятає нічого, що відбувалося в перші дні після отруєння.
Петро Верзілов. Фото: соцмережі.

Учасник групи Pussy Riot і видавець "Медиазоны" Петро Верзілов заявив, що його могли отруїти співробітники російських спецслужб, імовірно, ГРУ міноборони РФ. Про це він сказав у інтерв'ю німецькому виданню Bild, передають Патріоти України.

За його словами, отруєння сталося так професійно, що інших висновків зробити не можна. Верзілов зазначив, що на ньому випробували "новий отруйний коктейль". Він додав, що не пам'ятає нічого, що відбувалося в перші дні після отруєння. Свідомість почала повертатися до нього тільки у берлінській клініці "Шаріте".

Активіст переконаний, що його могли отруїти із двох причин: через акції у фіналі чемпіонату світу з футболу в Росії та через розслідування вбивства російських журналістів у Центральноафриканській Республіці. Видання пише, що Верзілов був другом загиблого в ЦАР російського режисера Олександра Расторгуєва. Активіст заявив про намір повернутися до Москви.

11 вересня Верзілова доправили в токсикореанімаційне відділення однієї з лікарень Москви у важкому стані. Лікарі підозрювали отруєння ліками. Рідні Верзілова стверджували, що він не вживав жодних препаратів.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...