У Франції новий потоп: Цього разу вулиці затопило... вином (фото)

50 тисяч літрів вина розтеклося по тротуарах, затопивши підвали і підземні парковки, і поширивши всюди запах алкоголю.

Вулиці французького міста Сет затопило вином. Фото: midilibre.fr.

У місті Сет на південному сході Франції невідомі розлили бочки з десятками тисяч літрів вина, викликавши потоп на вулицях міста, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначається, що вміст п'яти винних бочок затопив набережну Орієн, а також сусідні вулиці. Після того, як затопленими виявилися підземні парковки, місцеві жителі викликали пожежників. Пожежні впоралися з винним потопом і очистили проспект за півгодини.

Французькі правоохоронці підозрюють, що це був акт вандалізму.

За даними місцевого телеканалу France 3, відповідальність за інцидент на себе взяв Регіональний комітет виноградарського руху, відомий подібними акціями протесту проти закупівлі Францією вина з Іспанії за заниженими цінами.

Перевірте своє прізвище! Ким були ваші предки - козаками, військовими чи дворянами

вівторок, 21 травень 2024, 11:27

Які українські прізвища вказують на військовий чин, а які - на дворянське походження. Наше прізвище несе в собі багато таємниць і силу всього роду. Однак, наші предки у давнину мали лише імена. Офіційно українські прізвища з’явилися не так давно, прибл...

В Україні запропонували ввести податок на бездітність - зареєстровано законопроєкт

вівторок, 21 травень 2024, 10:38

Народний депутат Сергій Гривко від партії "Слуга народу" пропонує запровадити "демографічний збір". Про це йдеться у зареєстрованому законопроєкті № 11264 "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо створення передум...