У фури відмовили гальма: У Дніпрі сталася масова ДТП (фото, відео)

За інформацією патрульних, постраждали 6 людей і пошкодили 13 автомобілів.
На місці ДТП у Дніпрі. Фото: соцмережі.

Сьогодні, 4 травня, о 10 годині відбулося серйозне ДТП на вул. Космічній, 17 біля супермаркету АТБ у Дніпрі. Про це повідомляють очевидці події, передають Патріоти України.

Водій фури марки «ДАФ» не впорався з керуванням, так як у автомобіля відмовили гальма. Після вантажівка врізалася в два легкових автомобіля і білборд, який впав на стоянку. На місці працюють патрульні, МНС, чергують швидкі.

За інформацією ГСЧС, в аварії постраждали 3 людини і 12 автомобілів, з яких 11 – легкових. А за інформацією патрульних, постраждали 6 людей і пошкодили 13 автомобілів. Водій фури залишився живий, але у нього забій грудної клітини.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...