У футболці із "Самым вежливым Путиным": Нетверезий любитель "русского мира" ганяв по Києву на євробляхах (фото)

Порушника ніхто не бив, йому був виписаний протокол за ст. 130 КУпАП.

Патрульний зупинив любителя Путіна. Фото: соцмережі.

У Києві поліція зупинила автомобіль на єврономерах і виписала протокол нетверезому водієві, який був одягнений у футболку із зображенням президента Росії Володимира Путіна і підписом "Самий ввічливий з людей". Про це повідомив у своєму Facebook київський поліцейський Василь Коряк, передають Патріоти України.

"На цих фото прекрасно все. І корчик на "бляхах". І "ну трохи на дискотеці закинувся, але я ж нормальний". І футболка. Футболка - особливо прекрасна", - зазначив він.

Поліцейський додав, що порушника ніхто не бив, йому був виписаний протокол за ст. 130 КУпАП. Потім прихильник Путіна віддав ключі від машини тверезому водію і пішов пішки.


Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...