У Гібралтарі тепер - найкрасивіший мер: Місто очолила "Міс Світу-2009" (фото)

30-річна Кайані Лопес отримала титул "Міс світу" в 2009 році.

Кайані Лопес. Фото: Інстаграм.

Новим мером Гібралтару стала 30-річна Кайані Лопес, яка в 2009 році перемогла на конкурсі "Міс світу". І, незважаючи на те, що заморською територією Великобританії керує губернатор, гібралтарці не могли обійти стороною церемонію вибору нового мера, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так що тепер у них "найкрасивіший мер в світі" - так вважають місцеві.

Інтереси та захоплення

Кайані Лопес не балує фоловерів в Instagram знімками і подробицями особистого життя, але дещо з її біографії все ж відомо. Дівчина народилася в Гібралтарі і з дитинства активно займалася танцями. У 14 років стала учасницею популярної групи Urban Dance Group, разом з якою гастролювала по Гібралтару і сусідньою Іспанією. Улюбленими напрямками Кайані були сучасні стилі, які її команда демонструвала на конкурсах.

До отримання титулу "Міс світу" дівчина встигла кілька років пропрацювати в кадровій службі госпіталю Сан-Бернарда. Новий мер Гібралтару, як і багато інших жителів території, говорить двома мовами: англійською та іспанською.

Конкурс краси

Яскрава брюнетка отримала титул "Міс Гібралтар" і виграла престижний конкурс "Міс світу" в 2009 році, прийнявши корону з рук росіянки Ксенії Сухінової. Кайані стала першою в історії конкурсу переможницею з Гібралтару. Вдома на неї чекав королівський прийом: співвітчизники вийшли на вулиці, щоб привітати її повернення з перемогою і влаштували свято.

Особисте життя

Після конкурсу Кайані вийшла заміж і змінила дівоче прізвище Алдоріно, під якою про неї дізнався весь світ, на Лопес. Відомо, що у нового мера Гібралтару підростає дочка.

Посада градоначальника

Визнана красуня стала наймолодшим мером в історії Гібралтару, а також третьою жінкою, яка зайняла цю посаду. Нову посаду вона отримала, піднявшись кар'єрними сходами: з 2014 року Лопес була заступником мера Гібралтару.

На тлі виходу Великобританії з Євросоюзу знову виникли претензії Іспанії, яка не визнає британського суверенітету над Гібралтаром. На церемонії інавгурації новий мер вбралася в мантію і зробила першу заяву, підкресливши, що горда бути британською підданою і що Гібралтар є і буде британським.

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...