У глави митрополитбюро Путіна побачили нову розкіш (фото)

Патріарх Кирило вразив шикарним столом з позолотою, камінням і особистими ініціалами.

Патріарх Кирило. Фото: joinfo.ua.

Російський релігійний і громадський діяч, протодиякон Російської православної церкви (РПЦ) Андрій Кураєв помітив забавний момент. Незважаючи на те, що глава РПЦ - патріарх Кирило проповідує скромність і заявляє, що людям, які ставлять за головну мету в житті наживання багатства, уготована сумна доля, сам він купається в розкоші. Про це Кураєв написав в своєму "ЖЖ", передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Громадський діяч помітив, що патріарх Кирило працює в кабінеті з незвичайно дорогим оздобленням. Він опублікував також відповідне фото, на якому увагу привертає стіл з елітного дерева, інкрустований позолотою і камінням. На передній панелі видніються ініціали голови РПЦ.

"Скільки коштує такий стіл? Не в рублях, а в тій валюті, що буде в ходу на Страшному Суді? З урахуванням інкрустації імені власника на передній панелі", - риторично запитує Кураєв.

Також він помітив, що на офіційному сайті патріархії чомусь це фото не помістили.

Нагадаємо, влітку минулого року патріарх Кирило був помічений в місті Плес Івановської області (РФ) на розкішній яхті "Паллада" вартістю 4 млн доларів. У РПЦ тоді запевнили, що яхта не належить главі РПЦ і він користується нею раз на рік.

Однак пізніше, восени 2015 року, Кирило знову засвітився на дорогому судні, та ще й в непотрібному вигляді. Тоді він відпочивав в одних трусах на шикарній яхті на своїй "дачі" на Чорному морі.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...