У "Гобліна" вже навіть не "дзижчать" про туристичний сезон: На в'їзді до Криму окупанти всіх трясуть, багатьом відмовляють, - прикордонники

Ситуація залишається динамічною і постійно змінюється.​ Повністю заблокованим залишається КПВВ "Каланчак"

Адмінкордон з Кримом.Ілюстрація:www.postfactum.ks.ua

Громадяни, які повертаються на материкову Україну, повідомляють, що російські силовики проводять ретельні перевірки під час перетину адмінкордону з окупованим Кримом. Про це в ефірі каналу 112 Україна заявив помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян, передають Патріоти України.

"Від громадян, які повертаються на материкову Україну, ми отримуємо інформацію про те, що дуже ретельно проводяться перевірки. На КПВВ "Чаплинка" близько 10% громадян, які прямують на окупований півострів, повертаються окупаційною владою, пояснюючи це тим, що в них немає підстав для проїзду на окупований півострів", - повідомив він.

За його словами, ситуація залишається динамічною і постійно змінюється.

"Близько 13:00 правоохоронці окупаційної влади розблокували КПВВ "Чонгар". Там знову пропуск здійснюється як в один, так і в інший бік. Зараз на КПВВ "Чонгар" на виїзді з материкової України в черзі чекають близько 110 автомобілів.

Незмінною ситуація залишається на КПВВ "Чаплинка". Там у черзі на виїзд із материкової України зараз стоять близько 90 автомобілів. КПВВ "Чаплинка" продовжує працювати лише в одному напрямку. Повністю заблокованим залишається КПВВ "Каланчак", - додав він.

Як повідомлялося раніше, на Керченській переправі через військових пікове навантаження. Окупаційна влада Криму звернулась до туристів із закликом утриматись від відвідання півострова найближчими днями.

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...