У Гондурасі півня посадили до в'язниці за... кукурікання

Він став причиною сварки між сусідами і поліція забрала "яблуко розбрату" до тих пір, поки чоловіки не знайдуть спільну мову і не помиряться.

У Гондурасі півня посадили за ґрати. Фото: ЖЖ.

У Гондурасі, в місті Трухільо, стався курйозний випадок - півня посадили за ґрати. Як з'ясувалося, він став причиною сварки між сусідами, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Півень заліз на сусідську ділянку, забрався на дерево і почав голосно кукурікати, чим викликав страшне обурення господаря ділянки. Господар же півня був обурений бурхливим невдоволенням сусіда. Чоловіки стали кричати і лаятися, коду справа дійшла до погроз - була викликана поліція.

Поліція, що приїхала на місце, забрала "яблуко розбрату" до того часу, поки чоловіки не знайдуть спільну мову і не помиряться.

У Чехії відбувся мітинг проти заїзду проросійських байкерів (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:59

У суботу, 4 травня, у чеському місті Брно перед головним входом до Центрального кладовища зібралась група людей з прапорами ЄС, НАТО та України, які вийшли на протест проти заїзду проросійських байкерів з нагоди закінчення Другої світової війни у Європ...

У ДТП в Варшаві загинули двоє українців

субота, 4 травень 2024, 19:28

У Варшаві в ДТП загинули «найімовірніше» двоє українців та білорус. Про це повідомило агентство PAP у суботу, 4 травня, з посиланням на речника Окружної прокуратури у Варшаві Шимона Банну, передають Патріоти України. У повідомленні йдеться, що аварія с...