У Гройсмана висунули вимогу для участі Росії в конкурсі "Євробачення" (відео)

Віце-прем'єр Кириленко наголосив, що ​Україна готова прийняти всіх учасників конкурсу, і з РФ у тому числі, якщо її представник немає проблем з українським законодавством.

Юлія Самойлова в'їхати на територію України не зможе через заборону СБУ. Ілюстрація:www.komi.kp.ru

Україна готова прийняти на конкурсі "Євробачення-2017" представника від Росії, у якого немає проблем з українським законодавством. Співачку Юлію Самойлову необхідно замінити. Про це заявив віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко в ефірі Українського радіо, зазначають Патріоти України.

"Безумовно, ми готові прийняти всі 43 країни-учасниці Євробачення. В тому числі і представника з Росії. Росія сама може знайти для себе вихід з цієї ситуації, запропонувавши учасника або учасницю, який не має проблем з українським законодавством. І в такому випадку ця проблема буде дуже швидко вирішена", - сказав Кириленко.

Він висловив надію, що Москва прийме такі умови. В цілому ситуацію навколо конкурсу Кириленко охарактеризував як провокацію з боку Росії.

"Ми бачимо, що провокація з Євробаченням з боку Росії - це лише невелика ланка великого ланцюга провокацій і дій, які спрямовані на нагнітання ситуації в Україні", - зазначив віце-прем'єр.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...