У каналу своя реальність - путінська: "Інтер" закликав підтримати акцію російської пропаганди

Соцмережі вибухнули обуренням через анонсовану каналом акцію "Безсмертний полк".

Ілюстрація:lastnews.com.ua

Український телеканал "Інтер" викликав обурення в соцмережі, вирішивши підтримати акцію "Безсмертний полк" 9 травня в Києві. "Телеканал Інтер приєднується до акції "Безсмертний полк", організованої Київською міською організацією ветеранів України. Закликаємо всіх взяти участь в Марші Пам'яті і пройти з фотографією діда-фронтовика. Збір 9 травня в 10-00 біля м. Арсенальна в м.Києві", - відзначається в повідомленні телеканалу в Facebook, зазначають Патріоти України.

Медіа-менеджер Петро Терентьєв вважає, що таким чином український телеканал приєднався до пропаганди Кремля.

"Интер присоединился к акции пропаганде от Кремля. Е…утый телеканал. У меня нет сомнений об их умышленной и направленной работе во благо прокремлевской пропаганды прикрываясь именем ветеранов. Можно было не понимать в 2014 году, но прошло уже 2 года, я не верю, что они не понимают. Они специально и направленно это делают", - зазначив він в Facebook.

За словами Терентьєва, Інтер приєднується не до державної акції, а заходу, організованого членом КПУ, яка в Україні заборонена.

"Было бы прикольно, чтобы власть оказала им максимальное содействие и максимальную поддержку, чтобы они наконец-то у..ались со своими "фашистами у власти" и "геноцидом ветеранов", - зазначає Терентьєв.

"Ска, и как это остановить? Азовцев натравить, для красивой картинки, или пусть проводят, тоже для картинки? Враги, натуральные… Это и у нас хотят потом портреты повыкидывать в урны?" - додають в коментарях користувачі Facebook.

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...

Збільшуємо демографічну кризу? Якими будуть наслідки заборони на консульські послуги

середа, 24 квітень 2024, 15:24

Позбавлення консульських послуг українських чоловіків за кордоном призведе не до покращення мобілізації, а до масових спроб отримати громадянство інших країн. Таку думку висловив відомий український активіст, волонтер та офіцер ЗСУ Мирослав Гай, перед...