У керченському коледжі вибухнула бомба, багато поранених і загиблих

У політехнічному коледжі в окупованій Керчі стався підрив вибухового пристрою, розглядається версія теракту. Про це заявив інформаційний центр Національного антитерористичного комітету Росії, повідомляють Патріоти України.

«Сьогодні близько 12-ї години в місті Керч у будівлі політехнічного коледжу стався вибух. За попередніми даними, загинули 10 людей, близько 50 поранені», - сказав представник комітету. «Оперативним штабом координується діяльність сил правопорядку і аварійно-рятувальних служб щодо встановлення причини вибуху і недопущення можливих повторних вибухів, організації комплексу адміністративних і режимних заходів», - додав він.

Місце події обстежують вибухотехніки ФСБ РФ, здійснюються оперативно-розшукові заходи та слідчі дії. У свою чергу, прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що розглядається версія теракту.

Він повідомив, що президент РФ Володимир Путін доручив слідчим органам провести розслідування, а також забезпечити транспортування постраждалих до центральних лікувальних закладів Росії.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...