В окупованій Керчі у коледжі пролунав вибух: Соцмережі повідомляють про автоматників і теракт (фото)

Очевидці стверджують, що в окупованому місті не вистачило машин швидкої допомоги для евакуації всіх постраждалих.

У окупованій Керчі пролунав вибух. Фото: kerch.fm.

Соцмережі і місцеві сайти повідомляють про автоматників і теракт в коледжі в Керчі. Вибух стався на першому поверсі, на другому поверсі була стрілянина, передають Патріоти України.

Внаслідок трагедії загинуло більше десяти людей і більше тридцяти постраждали. Керч.ФМ повідомляє, що очевидці дзвонили в редакцію і говорили, що в керченському металургійному технікумі люди з автоматами. «Щось сталося в їдальні. Там люди з автоматами», - сказали жителі міста. На місці задіяні всі медики, МНС і поліція.

На даний момент за відомостями Telegram-каналу Mash, МНС не дає коментарів і відправляє в Національний антитерористичний комітет. Силовики розглядають версію теракту в керченському коледжі. Раніше повідомлялося, що в окупованій Керчі в політехнічному коледжі прогримів вибух балонів з газом, проте коледж не був газифікований. Можливо, всередині були балони з газом. В зв'язку з нестачею спецмашин поранених студентів довелося вивозити на громадському транспорті.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...