У Харківському госпіталі від поранення в голову помер 23-річний військовослужбовець

Чоловіка доставили в шпиталь із Бахмута. Врятувати пораненого медики не змогли.

Харківський госпіталь. Ілюстрація:http://kh.depo.ua/

Харківські медики боролися за життя військового, однак чоловік помер внаслідок отриманого вогнепального поранення голови. Про це виданню Depo.Харків повідомило поінформоване джерело у правоохоронних органах, передають Патріоти України.

За відомостями співрозмовника агентства, 19 лютого до Шевченківського відділу поліції надійшла інформація про те, що о 5:40 у харківському Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону помер військовослужбовець 1994 року народження.

Чоловіка доставили в шпиталь із Бахмута. Діагноз – вогнепальне поранення голови. Врятувати чоловіка медики не змогли.

Відомості про подію внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 348 Кримінального кодексу України (вбивство або замах на вбивство працівника правоохоронного органу). Триває слідство.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...