У Харкові чоловіка покарали за наругу над українським прапором

П'яний харків'янин після викрадення прапора біля одного з магазинів, підпалив державний символ біля свого під'їзду.

Ілюстрація:uapress.info

Чоловіка у Харкові засудили за наругу над державним символом країни. Інцидент стався 9 травня, коли п'яний чоловік зняв з кріплення біля магазину "АТБ", який розташований на проспекті Тракторобудівників, 107, український прапор і пішов з ним додому. Про це пише Depo.Харків з посиланням на Єдиний реєстр судових рішень України, зазначають Патріоти України.

Біля під'їзду засуджений встромив держак прапора між дошками лавки і підпалив саме полотнище. Чоловік повністю визнав свою провину в ході судового розгляду.

7 вересня Московський районний суд Харкова визнав його винним і засудив до покарання у вигляді штрафу в розмірі п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян у сумі 850 грн.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...