У Харкові перепоховали бійця АТО, який загинув під Іловайськом (фото, відео)

Ідентифікувати тіло загиблого вдалося завдяки експертизі ДНК.

Похорон бійця АТО. Фото:Status Quo ХарківУ Харкові поховали 24-річного бійця АТО Олексія Затилюка, який загинув під Іловайськом три роки тому. Весь цей час військового вважали зниклим безвісти, повідомляють Патріоти України з посиланням на Status Quo.

Командир відділення 2-го батальйону спеціального призначення "Донбас" загинув 29 серпня 2014 під Іловайськом. Ідентифікувати його тіло вдалося завдяки експертизі ДНК.

"Тепер він повернувся на рідну землю. Поховали бійця на Алеї героїв АТО міського кладовища. На похороні були присутні рідні Затилюка, його товариші і друзі, представники громадських організацій, волонтери", - повідомили в прес-службі Нацгвардії.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...